The specifications

Functie
141 appartementen, 62 parkeerplaatsen
Verwachte oplevering
2024
Locatie
Glashaven 16-70

Licht en ademruimte in de stad, dat is het beste van twee werelden. Glashaven is een van de laatste projecten in het Maritiem District. De ligging ten opzichte van de stad, de Maas en de havens is subliem. Het gebouw biedt 141 appartementen, tweelaagse lofts en penthouses, met een weelde aan licht, (groene) ruimte en uitzicht: Glashaven heeft het allemaal.

Glashaven 16-70 in Rotterdam bestaat uit twee elementen: de Toren, met op iedere hoek een fantastisch terras, en de Vleugel, een laag volume van vijf verdiepingen. Ieder gul bemeten terras in de Toren is uitgerust met plantenbakken, water en elektra. Daarbij is over nagenoeg de hele lengte van de plint een gezamenlijk dakterras met stadse allure ontworpen. Een fraai vormgegeven, groene buitenruimte om te zonnen, aan yoga te doen, te borrelen of ander ontspanningsactiviteiten te ontplooien. Exclusief voor de bewoners. Buiten zijn in de stad.

Op de website www.glashaven.nl is meer informatie te vinden over dit project en de samenwerking tussen Amvest, APF International en Peak Development.

Glashaven 16-70, Rotterdam, Nederland

In Glashaven komen 141 koopappartementen en 62 parkeerplaatsen. Klunder Architecten uit Rotterdam tekent voor het markante ontwerp. Woonoppervlakten lopen uiteen van 60 tot 180 m². Van compact tot XL. Dat maakt Glashaven ideaal voor stadsliefhebbers die het leven creatief willen vormgeven. In de 100 meter hoge toren zijn de appartementen circa 80m2 en “de Vleugel” van vijf verdiepingen omvat een keur aan verrassend ingedeelde appartementen. Voor sommige appartementen bestaat de optie de plattegrond aan te passen. Zo wordt ruim wonen met een gezin in de stad ineens werkelijkheid, net als een stadse werkloft. Veel van de grotere appartementen beschikken over een tweede badkamer, en stuk voor stuk krijgen ze na oplevering een compleet ingerichte, luxe keuken.

Also view these projects

Klaprozenweg

Rivierstaete

District West