De combinatie van commerciële en technische knowhow is onze grootste kracht en maakt onze positie in de vastgoedwereld uniek

(Re)development

Ooit een braakliggend terrein of een gesloten pand. Nu een uitnodigend gebouw, waar dagelijks honderden mensen in- en uit lopen, wonen, werken, leven en nieuwe herinneringen maken. That’s what makes us tick bij Peak Development.

Elke dag worden we gedreven door onze passie om bestaande stadslocaties nieuw leven in te blazen, te upgraden en (weer) betekenis te geven. Want goed renderende gebouwen met happy gebruikers zijn duurzaam en laten steden floreren.

Werkwijze

We gaan ondernemend te werk, maar blijven altijd realistisch. Wars van branie als we zijn, baseren we ons louter op kennis en gedegen onderzoek. We weten waarover we praten, maken waar wat we beloven en houden onze partners voortdurend scherp, om maximale waarde te creëren voor alle partijen.

Innovatie, duurzaamheid en sociaal ondernemen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Daar praten we niet veel over, dat laten we liever gewoon zien. Met kwalitatief hoogstaande, goed functionerende gebouwen, tevreden gebruikers en een stad die daar wel bij vaart.

Ons team

Peak bestaat uit 8 professionals aangestuurd door Dennis van Westerop en Jaap van der Wijst, toonaangevend in het vakgebied. Een team dat risico draagt en zelf initiatief neemt maar ook in opdracht ontwikkelt. De combinatie van commerciële en technische knowhow is de grootste kracht en maakt haar positie in de vastgoedwereld uniek. Peak gaat voor toonaangevende, complexe stedelijke opgaven, die van A tot Z onze toewijding krijgen.

Van bestemmingsplan- en erfpachtkwesties tot het trakteren van honderd buurtbewoners op ontbijt, uitdagingen worden niet uit de weg gegaan. Alles moet kloppen, van begin tot het eind.