Wij transformeren bestaande stadslocaties
tot levendige plekken

Over PEAK Development

Onze specialisaties? Binnenstedelijke herontwikkeling en transformatie. Hoe complexer, hoe beter. Wij ontwikkelen nieuwbouwprojecten en transformeren vastgoed tot levendige plekken. We sturen aan op de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties. We hebben commerciële én technische knowhow. En wij houden onze partners scherp.

Ons verhaal

Peak Development is kritisch. Wij zien opportuniteit, maar blijven realistisch. Wij pakken alleen die projecten aan waar wij een ‘drive’ van krijgen. Projecten met een ‘randje’. That’s what makes us tick! 

Ons team

Peak bestaat uit 8 professionals aangestuurd door Dennis van Westerop en Jaap van der Wijst, toonaangevend in het vakgebied. Een team dat risico draagt en zelf initiatief neemt maar ook in opdracht ontwikkelt. De combinatie van commerciële en technische knowhow is de grootste kracht en maakt haar positie in de vastgoedwereld uniek. Peak gaat voor toonaangevende, complexe stedelijke opgaven, die van A tot Z onze toewijding krijgen.

Van bestemmingsplan- en erfpachtkwesties tot het trakteren van honderd buurtbewoners op ontbijt, uitdagingen worden niet uit de weg gegaan. Alles moet kloppen, van begin tot het eind.