The specifications

Functie
Woningen en supermarkt
Start bouw
2023
Locatie
Klaprozenweg, Amsterdam

Winkelen op de Klaprozenweg en daarna een drankje op het terras. Picknicken in het nieuwe Buiksloterdijkpark en met de kinderen spelen op één van de vele pleintjes. En dan weer naar huis. Naar één van de aantrekkelijke woningen voor starters, stellen, gezinnen en ouderen. Dat is het beeld van de toekomstige Klaprozenbuurt in Amsterdam Noord, waar tweeduizend woningen, verschillende bedrijven en voorzieningen komen. Peak Development zal samen met Bun vastgoed circa 200 woningen met een divers programma en een supermarkt ontwikkelen. Hiermee zal de Klaprozenbuurt een aantrekkelijk én levendig centrum krijgen.

Het bedrijventerrein rondom de Metaalbewerkerweg en Slijperweg verandert in de toekomstige Klaprozenbuurt. Een gemengde stadsbuurt met veel ruimte voor wonen, werken, voorzieningen en aan de noordrand het Buiksloterdijkpark.

Klaprozenweg, Amsterdam, Nederland

Gemengde stadsbuurt

De nieuwe Klaprozenbuurt telt straks 2.000 woningen en 40.000 meter economische functies. Doel is de realisatie van een kwalitatief, hoogwaardig en flexibel stedelijk milieu, dat aansluit op bestaand stedelijk weefsel.

Levendig karakter

Op de begane grond komen bedrijven en winkels, waardoor de straat een levendig karakter krijgt. Er worden twee nieuwe supermarkten, nieuwe horeca, twee basisscholen en voorzieningen voor zorg en welzijn.

Also view these projects

Rivierstaete

Lech

Van Gendthallen